Liderul PD-L, Emil Boc, l-a acuzat astazi pe presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, ca a inventat o "cacealma politica" pentru a fugi sa candideze in judetul Ilfov, vazand ca aici "se cumpara mai usor voturi decat in alte parti ale tarii, sau cel putin in Primaverii", relateaza NewsIn

Emil Boc a mai declarat ca partidul pe care il conduce nu are strategii "precum Calin Popescu Tariceanu de a fugi din Bucuresti in Ilfov, vazand la alegerile locale ca se cumpara mai usor voturi".

"Atunci a inventat o cacealma politica, a facut un subterfugiu de imagine prin declaratia primarului care il invita pe domnul Tariceanu sa candideze in Ilfov", a spus Boc.

Premierul Tariceanu a sugerat luni ca ar putea renunta la candidatura sa intr-un colegiu din Bucuresti in favoarea unuia din judetul Ilfov, el primind o propunere in acest sens din partea vicepresedintelui liberal Marian Petrache, lider al organizatiei locale a PNL.

Astazi, la finalul sedintei conducerii PNL, Tariceanu a sustinut ca, personal, nu a luat o decizie cu privire la candidatura sa in judetul Ilfov. "Cand ma decid va spun", a comentat laconic presedintele PNL, intrebat daca va accepta oferta organizatiei Ilfov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.