Partidul lui Corneliu Vadim Tudor va incepe astazi actiunea de contestare a votului uninominal in justitie. PD-L pare ca incepe sa creada in demersul PRM.
PD-L isi vede temperat avantul electoral tocmai de cei cu care recent a batut palma la Senat intr-un troc ce l-a pastrat pe Corneliu Vadim Tudor in functia de vicepresedinte al institutiei. Adica de PRM. Ieri a expirat termenul de 30 de zile pana la care peremistii asteptau un punct de vedere din partea Guvernului cu privire la contestatiile pe care le aveau cu privire la Legea votului uninominal.

„Nu am primit nici un punct de vedere din partea Guvernului. Astazi (luni-n.r.) am platit deja toate taxele de timbru, iar marti vom depune contestatia pe marginea Legii uninominalului la Curtea de Apel Bucuresti“, ne-a declarat vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.