Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat duminica, la scoala de vara a TSD, ca social-democratii vor promova politica "cu casca", a constructiei si nu a "tiganelii", asa cum au facut politicienii de dreapta.

Cu o casca de constructor pe cap, Radu Mazare le-a spus tinerilor prezenti in ultima zi a scolii de vara a TSD ca social-democratii, cand vor veni la putere, vor face politica "cu casca". "Daca facem politica cu casca, noi construim, daca facem cu tiganeala, facem cum au facut astia patru ani", a declarat Mazare.

Dandu-se drept exemplu si mentionand numarul de locuinte pe care le construieste in Constanta, Mazare i-a sfatuit pe tineri sa faca treaba pentru ca astfel vor putea face orice fara sa li se ceara socoteala. "Umblu cu masini decapotabile, cu gagici, dar nu conteaza, ca am facut treaba. Pai, da, mai ce radeti?! As fi avut treaba daca as fi umblat cu gagici urate", a mai declarat Mazare.

Primarul Constantei le-a mai spus pesedistilor ca orice ar face, presa da oricum ce i se pare ei interesant. El s-a plans in context ca ziaristii au mediatizat prima zi a scolii de vara a TSD, aratandu-l pe el cum se da cu zmeul, in timp ce discutiile serioase au fost neglijate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.