Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan este propunerea democrat-liberalilor pentru postul de premier al unui viitor guvern, decizia fiind luata, in unanimitate, astazi in cadrul Colegiului Director al partidului, potrivit NewsIn.
Liderul PD-L Emil Boc a anuntat astazi oficial ca Theodor Stolojan este propunerea democrat-liberalilor pentru postul de premier, precizand ca intr-un viitor cabinet condus de acesta nu exista "functii de ministru prestabilite".

Emil Boc a oficializat, in fata a aproape 6.000 de democrat liberali participanti la Conferinta Nationala, propunerea PD-L pentru sefia unui viitor guvern, Theodor Stolojan. Liderul PD-L a intrat intr-un dialog interactiv cu participantii la Conferinta Nationala, intrebandu-i care dintre candidatii anuntati de PNL, PSD si PD-L-Calin Popescu Tariceanu, Mircea Geaona si Theodor Stolojan - este "cel mai serios si mai credibil om politic din Romania", "cel mai competent pentru functia de prim-ministru" si "are in spate cel mai puternic si mai mobilizat partid din Romania".

"Care dintre cei trei va face echipa cu presedintele Traian Basescu, in interesul cetatenilor Romaniei?", a insistat Emil Boc. De fiecare data, sala i-a raspuns - Theodor Stolojan.

Liderul PD-L Emil Boc le-a transmis apoi delegatilor la Conferinta Nationala, ca PD-L "nu are functii de ministru prestabilite" si "oricine poate ocupa functia de ministru, in functie de performanta politica si electorala din acest an".

"Nu avem functii de ministru prestabilite. Oricine poate ocupa functia de ministru daca are performanta politica si electorala, Asta inseamna ca in PD-L exista comeptente si foarte multi oameni capabili sa ocupe orice functii ministeriale", a declarat liderul PD-L.

Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan este propunerea democrat-liberalilor pentru postul de premier al unui viitor guvern, decizia fiind luata, in unanimitate, vineri in cadrul Colegiului Director al partidului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.