Foarte aproape de o candidatura din partea PNL pentru un mandat de senator, Florin Calinescu dezvaluie ca eticheta „defunct" pe care i-a lipit-o presedintele Basescu este „motorul" posibilei sale implicari in politica.

Cel care a cunoscut consacrarea la PRO TV, prin emisiunea „Chestiunea zilei", il ataca dur pe seful statului. „Basescu nu are limite la jigniri atunci cand merge cu avionul si ia la bord", afirma Calinescu in interviul „La masa Adevarului". El spune ca a avut „relatii calde si tovarasesti" cu Traian Basescu si ca il vizita, la ore tarzii din noapte, la cabinetul sau din Ministerul Transporturilor.

Florin Calinescu a mai declarat ca a primit numeroase oferte de a candida pentru Parlament, incepand cu anul 2000, de la toate partidele, inclusiv de la UDMR.

Vedeta a serialului de satira politica „Anticamera", in care joaca rolul presedintelui „Boerescu", Florin Calinescu isi asuma faptul ca, de-a lungul timpului, a deranjat multa lume cu ironiile sale, „de la Iliescu si Constantinescu pana la Basescu".

Regizorul si actorul Florin Calinescu spune ca posibila sa intare in politica este determinata de jignirea pe care i-a adus-o presedintele Romaniei, care l-a etichetat „defunct"

Partidele romanesti au si oameni priceputi dar care nu stiu sa comunice cu electoratul, crede Florin Calinescu, cel care la mijlocul anilor `90 deranja multa lume influenta prin pamfletele sale televizate.

Suparat ca presedintele Traian Basescu i-a lipit eticheta „defunct", ca urmare a serialului de comedie „Anticamera", in care seful statului era ironizat, Calinescu este foarte aproape de a-si anunta oficial candidatura din partea PNL pentru un mandat de senator.

El a declarat „La masa Adevarului" ca multi dintre alesii nostri nu au simtul umorului, ramanand tributari mentalitatii de dinainte de `89, atunci cand orice gluma la adresa autoritatilor putea fi pedepsita.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.