Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a reiterat, recent, faptul ca partidul pe care-l conduce are candidati ‘’de valoare’’, cu care sa intre in lupta electorala, indiferent de sistemul de vot, informeza Agerpres.
“Nu au multe partide personalitati de prima marime cum are PRM, oameni importanti in mai toate domeniile de activitate. Au alte partide istorici ca Gheorghe Buzatu, critici literari ca Mihai Ungheanu, juristi ca Lucian Bolcas sau administrator ori gospodar ca Gheorghe Funar? Au arhitecti precum Anca Petrescu sau luptatori ca Ilie Ilascu?”, a enumerat liderul PRM potentialii candidati la parlamentare. El a mai spus ca PRM face, insa, “eforturi uriase” pentru a salva Romania de “pacostea” votului uninominal. “Acest tip de vot va provoca un haos extraordinar in societatea romaneasca”, a adaugat Vadim.

El a reiterat ideea ca alegerile parlamentare nu se vor desfasura pe baza uninominalului, ci pe liste, mai ales ca PRM a contestat la Curtea de Apel hotararea de Guvern privind impartirea colegiilor si spera ca instanta sa-i dea dreptate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.