Deputatul PNL Relu Fenechiu considera ca presedintele Traian Basescu si-a transformat discursul public intr-o telenovela si isi pierde din credibilitate in incercarea de a convinge electoratul ca nu a avut nicio legatura cu intelegerea intre PD-L si PRM, se arata intr-un comunicat de presa.
Fenechiu il acuza pe Traian Basescu de transformarea discursului sau de marti intr-o "telenovela", comentand ca seful statului "plange la comanda atunci cand spune o minciuna gogonata si mai vrea ca poporul sa-l creada" asa cum a facut in urma retragerii lui Theodor Stolojan din cursa pentru Cotroceni in 2004, retragere pe care Fenechiu o catalogheaza ca fiind "regizata" tot de seful statului.

Deputatul PNL sustine ca negocierea intre Emil Boc si C.V. Tudor nu putea avea loc fara stiinta lui Basescu. "Ne spune presedintele, si noi ar trebui sa credem, ca a aflat din presa de alianta dintre PD-L si PRM. Stim cu totii ca daca asa ar fi stat lucrurile, domnul Boc ar fi fost acum cu un cap mai scurt", mai precizeaza Relu Fenechiu.

Fenechiu sustine ca asteapta reactia lui Basescu in momentul in care C.V. Tudor va admite faptul ca a avut loc o intalnire directa intre acesta si seful statului. "Sunt curios ce le va spune Traian Basescu romanilor cand C.V. Tudor va confirma public intalnirea cu seful statului pentru acest troc politic. Chiar crede cineva ca Vadim Tudor negociaza aliante cu Emil Boc, nimeni altul decat cel care „lua bataie de la parinti cu cureaua de la ceas (dupa spusele domnului Vadim Tudor)?" se intreaba retoric Fenechiu intr-un comunicat de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.