Social-democratul Mihail Popescu a anuntat miercuri, in plenul Senatului, depunerea motiunii simple pe tema agriculturii, "Promisiuni si minciuni. Sprijinul acordat agricultorilor de catre Guvernul Tariceanu", document ce va fi dezbatut saptamana viitoare, marti, anunta NewsIn.
Motiunea simpla anuntata de social-democrati este semnata de 38 de senatori PSD si va intra in dezbatere saptamana viitoare, marti, la ora 15.30. Potrivit regulamentului acestei Camere, o motiune simpla poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul senatorilor. Motiunile simple se adopta cu votul secret al majoritatii senatorilor.

Parlamentarii PSD si PD-L au inceput sesiunea de toamna cu o serie de demersuri antiguvernamentale. Marti deputatii au respins motiunea simpla a PD-L privind factura la intretinere, fara emotii pentru Cabinetul Tariceanu, care oricum anuntase masuri privind acordarea de ajutoare pentru incalzire. Tot marti, deputatii democrat-liberali au depus o noua motiune simpla privind educatia. Si PSD a depus luni la Camera Deputatilor o alta motiune simpla pe aceeasi tema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.