Liderul PSD Mircea Geoana a declarat astazi ca l-a insarcinat pe Miron Mitrea sa se ocupe de coordonarea "marilor proiecte" ale programului de guvernare pe care social-democratii il pregatesc, relateaza NewsIn.
"Astazi l-am insarcinat pe domnul Mitrea ca, in cadrul pregatirii programului de guvernare, sa se ocupe de marile proiecte si de marile lucrari pe care le avem in programul de guvernare, dincolo de dimensiunea de infrastructura, astfel incat sa avem un lider important al partidului care sa vegheze asupra bunei pregatiri si implementari a marilor proiecte de investitii publice sau public-private pe care Guvernul Romaniei le va face in anii urmatori", a declarat marti presedintele PSD, Mircea Geoana.

In ceea ce priveste programul de guvernare, Mircea Geoana a declarat ca acesta va avea o forma finalizata pana la sfarsitul saptamanii viitoare, pentru a putea fi supus votului intern al partidului si apoi votului din cadrul Congresului din 27 septembrie.

Miron Mitrea a demisionat saptamana trecuta din parlament sustinand ca gestul sau este motivat de dorinta de a se pune la dispozitia justitiei, dupa ce Camera Deputatilor nu a dat aviz pentru inceperea urmaririi sale penale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.