PD-L a depus, marti, in plenul Camerei Deputatilor, imediat ce motiunea pe termoficare a fost respinsa, o noua motiune simpla, de aceasta data pe tema educatiei, intitulata "Sansa invatamantului romanesc-guvernarea PNL si Cristian Adomnitei au adus educatia in pragul colapsului", relateaza NewsIn.
"Doresc sa anunt ca 58 de deputati din grupul parlamentar al PD-L sesizeaza o alta problema importanta de pe agenda cetatenilor, criza din educatie si depune o motiune simpla cu titlul "Sansa invatamantului romanesc-guvernarea PNL si Cristian Adomnitei au adus educatia in pragul colapsului"", a anuntat liderul grupului PD-L din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu, la cateva minute dupa ce motiunea simpla a PD-L pe tema crizei sistemului de termoficare a fost respinsa in plen.

Noua motiune a PD-L va intra in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor miercurea viitoare, la ora 10.00, a stabilit presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.

Cu o zi inainte, si PSD a depus la Camera o motiune simpla pe tema educatiei, care va intra in dezbatere in plen marti, 16 septembrie, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.

Deputatul social-democrat Petru Andea a depus, luni, in plenul Camerei Deputatilor, o motiune simpla pe tema educatiei cu titlul "Guvernarea de dreapta, un esec pentru educatie". PSD cere demisia ministrului Cristian Adomnitei, precum si majorarea salariilor profesorilor cu 50%, dar si publicarea criteriilor de alocare a resurselor pentru investitii, a declarat luni vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.