In urma cu cateva luni infiera PSD pentru pomenile electorale. Acum, ea le imparte sarmale pensionarilor din Drumul Taberei. Este Elena Udrea si candideaza din partea PD-L pentru Parlament.
Locuitorii sectorului 6 au putut manca vineri 6.000 de sarmale primite chiar din mana secretarului executiv al PD-L, Elena Udrea. Actiunea a fost organizata in parcul Moghioros, situat chiar in colegiul in care fostul consilier de la Cotroceni va candida pentru un fotoliu de deputat. Intrebata cum explica faptul ca, in urma cu cateva luni, infiera astfel de actiuni ale politicienilor, iar acum a ajuns sa recurga la ele, Elena Udrea ne-a raspuns: “Nu a fost actiunea mea, a fost actiunea organizatiei de sector si a avut drept scop sarbatorirea zilei Sfintei Marii. Nu incercati sa speculati aceasta actiune, mai ales ca eu am participat foarte des la astfel de actiuni caritabile pentru ca imi face placere sa ajut. Nu este vorba despre campanie electorala pentru ca aceasta nu a inceput inca”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.