Pentru a demonstra ca nu este singur si izolat, Vadim Tudor si-a ales sambata, in Conferinta Nationala a PRM, un Birou Permanent cu opt membri mai mare decat prevede statutul partidului.
„In aceasta saptamana de foc s-au intamplat mai multe evenimente memorabile decat in tot anul 2008. Toata lumea vorbeste numai despre noi - unii de bine (...), altii de rau (...).“ Asa au sunat unele dintre primele fraze rostite de Corneliu Vadim Tudor in discursul tinut sambata la Conferinta Nationala a PRM, parca bucuros ca scandalul schimbului de functii cu PD-L de la Senat a readus partidul pe care il conduce in prim-planul opiniei publice. Tot pentru a arata ca nu este singur si izolat, PRM si-a ales un nou Birou Permanent format din 39 de membri, cu opt membri mai mult decat prevedea statutul.

Asta dupa ce fostul birou a demisionat in bloc dupa rezultatul dezastruos din alegerile locale. Pentru ca noul for extins sa fie statutar a fost modificat statutul partidului in aceeasi sedinta.

Recunostinta lui Vadim Tudor fata de faptul ca PD-L l-a scos din umbra publica in care statea in ultimii ani a fost demonstrata si prin aceea ca, in discursul adresat membrilor prezenti la Palatul Parlamentului, liderul PRM nu a rostit nici un cuvant de ocara la adresa lui Emil Boc sau a lui Traian Basescu. Asta in ciuda faptului ca, in ultimii trei ani, cei doi erau practic nelipsiti din randul personajelor care suportau oprobriul public al discursurilor lui Vadim. De altfel nici in discursul de sambata, liderul PRM nu s-a lasat fara a se razboi public cu cativa dintre „dusmanii“ publici.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.