Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, vrea amanarea votului uninominal pana in 2012, potrivit unei propuneri legislative aflate in dezbaterea Senatului.
Vadim Tudor nu renunta la incercarile de a pune piedici noului sistem de vot, pe care l-a contestat in repetate randuri. Ultimul demers in acest sens - un proiect legislativ care prevede amanarea uninominalului pana in 2012, informeaza MEDIAFAX.

„Nu sunt sigur ca vom avea uninominal in noiembrie. Dimpotriva, am tot mai multe informatii ca aproape toti parlamentarii au o judecata sanatoasa in forul lor interior si vor vota pentru prorogarea pana in anul 2012 a aplicarii votului uninominal“, a declarat presedintele PRM, adaugand ca parlamentari de la „multe partide“ i-au cerut initierea acestui demers. Mai mult, potrivit lui Vadim Tudor, colegii senatori i-au dat asigurari ca, daca se va vota secret, cu bile, ei vor vota pentru.

Teoria sefului PRM este insa contrazisa de senatori de la alte partide, care sustin ca proiectul nu are nici o sansa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.