Oferta de toamna a PSD pentru parlamentare e bogata in surprize. Surprize de la PC, de la PIN, de la PRM, de la sindicate si, in fine, surprize-surprize direct de la Geoana, care a deschis poarta Parlamentului chiar si pentru secretare.
Dupa modelul Mitrea - care si-a bagat in firme pana si bodyguardul -, Geoana recompenseaza secretarele cu locuri eligibile in Parlament. Foto: Mircea Resteacandidati pentru toate colegiile electorale din tara. O buna parte dintre acestia au fost insa stabiliti ca umare a “recomandarilor” primite de la Mircea Geoana. Din echipa consilierilor presedintelui PSD, putini sunt cei care au ramas fara colegii. Si asta in detrimentul liderilor locali ai partidului, care vor ramane astfel fara locuri pentru ca “de la centru” au fost numiti pe locurile cele mai bune favoritii lui Geoana.

La Teleorman, intr-un colegiu bun, va candida trimisul lui Mircea Geoana de la Ilfov, Robert Negoita, sponsor darnic al partidului. La Bucuresti, in Colegiul 22 din sectorul 5, isi va incerca norocul, cu recomandarea lui Geoana, designerul Oana Mizil, nepoata liderului comunist Paul Niculescu Mizil.

Marius Lazar, consilierul lui Geoana, va primi un colegiu bun la Arad, ca rasplata pentru efortul de a scrie discursuri pentru sef in ultimii ani. Si Ana Birchall, fosta secretara a lui Geoana de la MAE, a primit un colegiu cu sanse, la Vaslui. Florin Gust, trimis de Geoana in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Tineret, deci in guvernul Tariceanu, va candida si el pentru un colegiu din judetul Dolj.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.