Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, astazi, la Iasi, ca social democratii vor depune saptamana viitoare la Camera Deputatilor o motiune simpla privind sistemul educational din Romania, transmite corespondentul NewsIn.

"In motiune se face referire, printre altele, la nivelul salariilor profesorilor si la nepriceperea celor care au avut 7,3 miliarde de lei pentru Educatie si nu se vede nimic", a spus Geoana in discursul sau la Forumul educational oranizat de PSD la Iasi.

Liderul social democrat a adaugat ca intr-o viitoare guvernare de stanga cele doua scopuri principale referitoare la imbunatatirea invatamantului sunt accesul egal la educatie si adaptarea sistemului la cerintele mondiale. "Dupa patru ani de guvernare de dreapta, Romania are cele mai slabe performante scolare dintre statele Uniunii Europene", a mai spus Geoana.

PSD organizeaza la Iasi un forum educational cu ocazia caruia partidul lanseaza Strategia PSD pentru o educatie performanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.