Judecatorul Stefan Ciontu, de la sectia comerciala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), a fost desemnat, prin tragere la sorti, presedinte al Biroului Electoral Central (BEC), pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, relateaza NewsIn.

Ca inlocuitor al acestuia a fost desemnat judecatorul Iulian Ilie Dragomir, de la sectia penala a ICCJ.
Reamintim ca judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central - in numar de cinci - au fost alesi, joi, prin tragere la sorti, de catre presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit deciziei Guvernului.

Acestia sunt Raluca Moglan, de la Sectia Civila a ICCJ, Ioana Dragomir si Stefan Ciontu, de la Sectia Comerciala, Carmen Magdalena Frumuselu, de la Sectia Contencios administrativ si fiscal, si Iulian Dragomir, de la Sectia penala.

Presedintele ICCJ, Nicolae Popa, s-a aratat nemultumit de faptul ca judecatorii trebuie sa participe la alegeri. „Au fost atatea runde de alegeri, incat o sa ajungem sa nu mai avem judecatori, iar acest fapt va dezechilibra pentru cel putin trei luni activitatea sectiilor”, a afirmat Popa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.