Fostul presedinte al PC Arges Catalin Teodorescu a trecut la PD-L, alaturi de alti 32 de membri ai Partidului Conservator, a anuntat liderul PD-L Arges, Cristian Boureanu, informeaza corespondentul NewsIn.
"Sunt doua motive mari pentru care am ales sa venim in PD-L. In primul rand, dupa demisia din PC, mai multi membri marcanti ai conducerii PD-L Arges ne-au contactat, inclusiv presedintele Cristian Boureanu. Cat priveste organizatia PNL Arges, au catadicsit din complezenta sa ne dea un telefon dupa zece zile. Ceea ce ne leaga foarte serios de PD-L este ca dumnealor au dat dovada totdeauna, atat la nivel national, dar mai ales in Arges, de seriozitate prin opozitia pe care au facut-o PSD-ului, atunci cand acestia au gresit. La ora actuala PD-L este cea mai serioasa voce in ceea ce reprezinta opozitie la PSD in judetul Arges", a afirmat Catalin Teodorescu.

La randul sau, Cristian Boureanu a declarat ca aceasta este cea mai reusita achizitie a filialei. "Este cea mai reusita achizitie pe care am realizat-o. Il apreciez pe Catalin Teodorescu pentru ca a avut coloana vertebrala si a facut mereu opozitie PSD-ului", a afirmat Boureanu.

In data de 22 august, conducerea filialei PC Arges a demisionat din partid, fiind nemultumita de alianta cu PSD. "In primul rand, noi, cei din Arges, nu am fost de acord cand s-a constituit alianta cu PSD, pentru ca am ajuns la concluzia ca nu se poate lucra cu ei si de altfel nu ne dorim acest lucru. In plus, am aflat ca au existat negocieri intre conducerea judeteana a PSD si conducerea noastra centrala pentru a recupera membri demisionari ai PRM. Am spus ca nu suntem de acord sa aducem un cal troian in partid. Cand conducerea centrala a partidului nu ne consulta in astfel de probleme, nu are rost sa continuam impreuna" a declarat atunci fostul presedinte al filialei PC, Catalin Teodorescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.