Candidatura lui Florin Calinescu din partea PNL pentru un mandat in Legislativ este inca incerta, liberalii asteptand pozitia acestuia in legatura cu modul in care se va implica in politica, iar in cazul candidaturii lui Adrian Inimaroiu, organizatia PNL Bucuresti nu a luat inca o decizie, relateaza NewsIn.
"Noi am exprimat simpatia pentru Florin Calinescu si respectul pentru popularitatea domniei sale. Domnul Florin Calinescu, in continuare, este liber sa isi prezinte decizia in legatura cu modul in care se va implica in politica activ sau ca pana acum, ca un pertinent comentator", a declarat, miercuri, la finalul sedintei Biroului Politic, vicepresedintele PNL Varujan Vosganian, intrebat daca a fost validata candidatura la parlamentarele din toamna a lui Florin Calinescu.

In ceea ce priveste candidatura fostului primar liberal al sectorului patru, Adrian Inimaroiu, Vosganian a precizat ca, in legatura cu aceasta chestiune conducerea PNL nu a primit inca o decizie din partea organizatiei Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.