Presedintele PSD, Mircea Geoana, crede ca in 2006 vor avea loc alegeri anticipate, cand se va schimba balanta puterii. Aflat in vizita la colegii de partid din Iasi, el a declarat ca ambitia sa este sa faca din PSD "un partid credibil, o alternativa la actuala guvernare". Noul lider al pesedistilor considera ca actualii guvernanti - "baietii astia" - trebuie lasati sa mai lucreze cateva luni, "mai ales ca au facut atatea promisiuni in campania electorala". "Acum au ajuns la masa, dar nu stiu sa foloseasca furculita", a spus Geoana.

Liderul PSD a declarat ca nu crede ca in 2005 vor fi alegeri anticipate, dar in 2006 va exista un "punct de inflexiune", generat de un eveniment politic important, care va schimba balanta puterii. Cat priveste relatia sa cu PSD Iasi, Geoana a precizat ca primarul Gheorghe Nichita va fi cooptat in Consiliul National si, pentru ca este primarul unui oras mare, pozitia sa va fi echivalenta cu cea a unui vicepresedinte.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.