Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat sambata, la Pitesti, intrebat daca il sustine pe liderul partidului la functia de premier, ca anuntul candidaturii acestuia il lasa indiferent, transmite corespodnentul NewsIn.

"Nu am nici o retinere, imi este indiferent", a spus Iliescu.

Intrebat daca Mircea Geoana are stofa de premier, fostul sef al statului a raspuns: "Cine are stofa de prim-ministru? Nici Adrian Nastase nu avea stofa de premier cand a fost desemnat si multi se indoiau de capacitatea lui de a conduce. Era cunoscut mai mult ca un bun jurist, dar si ca diplomat, dar aceste lucruri nu insemnau suficient. Lucrurile se verifica in timp si abia apoi putem spune daca cineva stofa de prim-ministru" a declarat Ion Iliescu.

Liderul social-democrat Mircea Geoana a declarat vineri, la Alexandria, ca "poate si vrea" sa fie prim-ministru al unui guvern PSD-PC, care "sa duca Romania acolo unde merita" si a precizat ca acesta este "legamantul " pe care il face un partid serios.

"Presedintele partidului va conduce aceasta campanie pentru revenirea PSD la guvernare si am sa fiu mandru sa reprezint un guvern al aliantei PSD-PC, un guvern Mircea Geoana, care sa duca Romania acolo unde Romania merita sa fie. Acesta este legamamtul si acesta este lucrul pe care il face un partid serios", a spus Geoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.