Un discurs al lui Cezar Preda, in care acesta critica felul in care isi constuiesc discursurile tinerii democrat-liberali, a deranjat-o pe Elena Basescu, care a calificat drept "regretabil" gestul colegului sau de partid

„Monica Ridzi a folosit de foarte multe ori, si chiar Elena Basescu, chestiunea ca noi am fost primii, noi am fost primii care am facut etc. Nu trebuie sa spunem noi ca am fost primii. Se vede daca am fost primii sau nu. Noi trebuie sa facem ceea ce trebuie sa facem”, a declarat Cezar Preda joi la Scoala de vara a OT PD-L, de la Costinesti.

La scurt timp, secretarul general al tinerilor pedelisti, Elena Basescu, s-a aratat indignata de criticile lui Preda. "E regretabil sa vii la scoala de vara a tinerilor si sa le critici discursurile", a declarat Elena Basescu.

Ea a precizat ca are "o viziune diferita" de cea a lui Cezar Preda in ceea ce priveste politica. „Cred ca in
politica trebuie sa iesi in public tot timpul si sa spui ceea ce ai realizat, mai ales ca ma aflam in fata tinerilor care m-au ales in urma cu 6 luni si era de datoria mea sa fac un bilant si sa le demonstrez ca am respectat programul pe baza caruia am fost aleasa in functia de secretar general al OT PDL, impreuna cu Monica Iacob-Ridzi. Eu asa inteleg ca se face politica: trebuie sa spui tot timpul ceea ce ai facut, pentru ca altfel lumea ramane cu o impresie gresita”, a explicat Elena Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.