Vicepresedintele conservatorilor Maria Grapini a declarat ca PC spera sa obtina de la PSD pana la 35 de locuri pentru alegerile parlamentare, dar nu mai putin de 5% din numarul candidatilor propusi impreuna cu social-democratii, potrivit NewsIn.
"Protocolul este respectat si nu vom avea mai putin de 5% (aproximativ 25-n.r.) dintre candidatii Aliantei PSD+PC", a declarat Grapini.

Cat ii priveste pe cei pe care conservatorii ii pregatesc pentru cursa electorala din toamna, vicepresedintele PC s-a ferit sa dea prea multe detalii, precizand ca senatorul Marius Marinescu va candida intr-un colegiu din sectorul 4. Grapini a adaugat ca va incerca sa obtina un mandat de parlamentar in judetul Timis.

Liderul PC a mai spus ca, deocamdata, nu s-a luat nicio decizie in privinta in privinta candidaturilor Rodicai Stanoiu si a lui Dan Ioan Popescu.

Potrivit cotidianului "Evenimentul zilei", PSD le-a cedat conservatorilor 25 de locuri de parlamentar. Dan Voiculescu si Daniela Popa ar urma sa candideze intr-un colegiu de senator, respectiv deputat din sectorul 4 al Capitalei, Sergiu Andon in Covasna, Sabin Cutas in Teleorman, Bogdan Ciuca in Galati, Irinel Popescu in Dolj, iar fostul boxer Mihai Leu in Hunedoara. "Evenimentul zilei" sustine ca dintre apropiatii lui Voiculescu, singurul care risca sa ramana pe dinafara este Codrut Seres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.