PSD le-a cedat conservatorilor 25 de locuri de parlamentar, acesta fiind considerat pretul pentru bunavointa imperiului media al liderului PC.
Mircea Geoana s-a dat peste cap si a negociat la sange cu baronii locali pentru a-i indeplini lui Dan Voiculescu solicitarea de a-i plasa in colegii elegibile 25 de conservatori. In mare parte cererile sale au fost deja rezolvate de presedintele PSD. Astfel, pentru a treia oara, oamenii lui Voiculescu ajung in parlament pe spatele PSD, dar mai ales datorita imperiului media al stapanului antenelor.

Conservatorii se ingramadesc in carca lui Piedone

Lista lui Voiculescu pentru parlament cuprinde 25 de nume pentru care a cerut, conform intelegerii cu PSD, tot atatea colegii eligibile. Presedintele fondator al PC si-a rezolvat intai propriul viitor parlamentar: va candida la Senat intr-un colegiu din sectorul 4 al Capitalei mizand pe influenta electorala a primarului sau, Cristian Popescu Piedone. Voiculescu s-a zbatut apoi pentru a-si rezolva locotenentii.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.