Corneliu Vadim Tudor a declarat ca PRM nu va face nicio alianta pentru alegerile parlamentare, precizand nsa ca nu stie daca liderii partidului Gheorghe Funar si Lucian Bolcas au avut vreun fel de negocieri n acest sens sau daca acestea au vizat PNG-CD, conform NewsIn.
"Eu stau cu copiii mei la Bran pana duminica. Nu stiu ce a facut Gheorghe Funar, însa eu le-am dat mana libera lui Gheorghe Funar si lui Lucian Bolcas sa poarte dialoguri, e mult spus negocieri, cu partidele parlamentare. Din cate stiu eu PNG-ul nu e partid parlamentar", a declarat Corneliu Vadim Tudor. El a sustinut ca partidul sau va reusi sa intre în Parlament prin forte proprii.

Cat priveste candidaturile pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor a precizat ca va candida pentru un mandat de senator într-un colegiu din zona sectorului 6 al Capitalei.

La începutul lunii august PRM a respins oferta PC de fuziune prin absorbtie. La sfarsitul lui iulie, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca partidul sau ia în considerare încheierea unei aliante preelectorale pentru a accede în Parlament, iar Consiliului National a fost convocat pe 6 septembrie pentru alegerea conducerii executive a formatiunii.

Liderul PRM a mai declarat ca formatiunea a primit propuneri în acest sens, iar dialogurile sunt purtate de Lucian Bolcas si Gheorghe Funar.

Corneliu Vadim Tudor a declarat, în urma cu cateva zile, la Realitatea Tv, ca nu exclude o colaborare cu PNG-CD-ul condul de George Becali.

"S-a mintit pana acum ca electoratul Partidului Romania Mare a fugit la PNG, pai uite ca PNG are tot 3%. Deci, unde s-au dus? La Emil Boc probabil. Deci nationalistii mei si ai lui dom' Jiji Becali, care de altfel are meritele lui, sa nu-l subestimam si va asigur eu ca daca ma încapatanez si eu, si Jiji vom intra în Parlament. De brat vom intra. Sa vezi ce ordine vom face noi atunci. Si sa-l vezi pe Jiji cum va calari pe la pupitrele Parlamentului cu o paraitoare din aia ca la galerie la Steaua" a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Presedintele PRM mai spus ca nu exclude o eventuala colaborare cu Gigi Becali, dar nu pune problema de vreo alianta cu PNG-CD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.