PNL nu va discuta cu PD-L atat timp cat acest partid va fi condus de Emil Boc si de Teodor Stolojan, a declarat, joi, la Constanta, senatorul liberal Puiu Hasotti, transmite corespondentul NewsIn.
Hasotti a precizat ca, asa cum presedintele PD-L a spus, in mai multe randuri, ca nu va discuta cu PNL cat timp este condus de Calin Popescu Tariceanu, nici liberalii nu vor discuta cu PD-L cat timp ii va avea in frunte pe Boc si Stolojan.

Senatorul liberal a mai spus ca PNL nu va putea guverna cu PD-L si nici cu PSD, afirmand ca este posibil ca PNL sa ramana in opozitie la viitoarea guvernare pentru ca “o alianta cu PSD nu este posibila doctrinar, iar cu PD-L nu este posibila din punct de vedere moral”.

In plus, Hasotti a afirmat ca o eventuala propunere pentru postul de premier a lui Teodor Stolojan nu va putea fi vreodata acceptata de PNL. "Daca vreunul din membrii PNL isi mai imagina ca am putea face guvern cu PD-L, cu Stolojan premier cred ca le-a trecut”, a afirmat Hasotii.

La randul sau, vicepresedintele PNL Ludovic Orban a afirmat ca, in ultima perioada, s-a tot vehiculat ca Teodor Stolojan ar putea fi propus pentru functia de premier, lucru pe care nu il vede posibil. “Am avut fiori, m-a luat tremuratul. Primul ministru al lui Iliescu a ajuns sa fie numit de Basescu. E o intoarcere in timp. Stolojan este un bun europarlamentar, dar ii spun sa renunte la acest demers”, a afirmat Orban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.