Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a eliberat din functii pe seful Departamentului pentru Afaceri Europene, Adrian Ciocanea, pe secretarul general din Ministerul Mediului, Anghel Ion si pe presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii, Dan Cristian Georgescu. Premierul n-a oferit vreo explicatie privind motivele demiterii celor trei demnitari.
Prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu a semnat decizia pentru eliberarea lui Adrian Ciocanea-Teodorescu din functia de secretar de stat la Departamentul pentru Afaceri Europene (DAE) si, printr-o alta decizie, a stabilit ca postul va fi preluat de Aurel Ciobanu-Dordea, potrivit Realitatea TV.

Aurel Ciobanu-Dordea a fost eliberat din functia de subsecretar de stat in cadrul DAE, agent guvernamental insarcinat cu reprezentarea Romaniei in fata Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene si a Tribunalului de Prima Instanta al Comunitatilor Europene, precum si a celorlalte institutii comunitare. El va exercita temporar, pana la numirea in functie a subsecretarului de stat, atributiile acestuia din cadrul DAE, agent guvernamental insarcinat cu reprezentarea Romaniei in fata Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene si a Tribunalului de Prima Instanta al Comunitatilor Europene, precum si a celorlalte institutii comunitare.
Adrian Ciocanea-Teodorescu a fost validat, in cursul sedintei sesiunii extraordinare a Camerei Deputatilor, drept parlamentar PNL, in urma demisiei pedelistului Ion Gontea, ales consilier judetean la Brasov.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.