Prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu a semnat decizia pentru eliberarea lui Adrian Ciocanea-Teodorescu din functia de secretar de stat la Departamentul pentru Afaceri Europene (DAE) si, printr-o alta decizie, a stabilit ca postul va fi preluat de Aurel Ciobanu-Dordea, potrivit Realitatea TV.

Aurel Ciobanu-Dordea a fost eliberat din functia de subsecretar de stat in cadrul DAE, agent guvernamental insarcinat cu reprezentarea Romaniei in fata Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene si a Tribunalului de Prima Instanta al Comunitatilor Europene, precum si a celorlalte institutii comunitare. El va exercita temporar, pana la numirea in functie a subsecretarului de stat, atributiile acestuia din cadrul DAE, agent guvernamental insarcinat cu reprezentarea Romaniei in fata Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene si a Tribunalului de Prima Instanta al Comunitatilor Europene, precum si a celorlalte institutii comunitare.
Adrian Ciocanea-Teodorescu a fost validat, in cursul sedintei sesiunii extraordinare a Camerei Deputatilor, drept parlamentar PNL, in urma demisiei pedelistului Ion Gontea, ales consilier judetean la Brasov.