PC va cere premierului sa declare padurea Baneasa spatiu de utilitate publica, iar in cazul unui refuz al guvernului conservatorii vor initia un proiect de lege in acest sens.
"Cerem primului ministru ca imediat sa declare ca utilitate publica padurea Baneasa, fiindca padurea Baneasa reprezinta singurul filtru natural al Bucurestiului impotriva poluarii Daca in termen de 30 de zile primul ministru nu va declara de utilitate publica padurea Baneasa, inseamna ca este prizonierul celor interesati de distrugerea padurii Baneasa, iar noi conservatorii vom depune in Senatul Romaniei o initiativa legislativa prin care declaram ca utilitate publica padurea Baneasa", a afirmat senatorul PC Marius Marinescu, potrivit NewsIn.

Marinescu a mai anuntat ca PC solicita infiiintarea unei comisii parlamentare de ancheta cu privire la taierile ilegale din fondul forestier, sustinand ca acestea sunt principala cauza a dezastrelor naturale.

Cat priveste succesul celor doua initiative ale conservatorilor, vicepresedintele PC, Bogdan Ciuca, a declarat ca se bazeaza pe frica parlamentarilor de electorat, frica manifestata cu precadere in preajma alegerilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.