Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat ca senatorii PD-L vor vota la vedere pentru continuarea urmaririi penale a senatorilor Codrut Seres si Paul Pacuraru, in cadrul sedintei extraordinare a Senatului, convocata in perioada 25-28 august.
"Foarte clar si fara nicun fel de echivoc, vot cu bilele la vedere, pentru continuarea urmaririi penale si un verdict dat de catre institutiile abilitate cu privire la demnitarii in cauza", a spus Boc, referindu-se la mandatul pe care il au senatorii democrat-liberali, relateaza NewsIn.

Liderul PD-L a adaugat ca aceasta decizie a fost luata ca sa nu existe suspiciuni si acuzatii la adresa senatorilor democrat-liberali ca "spun una si fac altceva". In ceea ce priveste prezenta la sedinta extraordinara a Senatului, Emil Boc a comentat ca "orice absenta inseamna in fapt un vot pentru neinceperea urmaririi penale".

Parlamentarii PD-L au votat "la vedere" si in cazul cererilor de incepere a urmaririi penale a deputatilor PSD Adrian Nastase si Miron Mitrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.