Din ce in ce mai multi lideri ai PD-L pregatesc terenul pentru revenirea pe scena politica a Monei Musca.
Presedintele organizatiei Neamt a partidului, Gheorghe Stefan, este ultimul dintr-un sir de sustinatori ai acesteia care a si inclus-o pe lista candidatilor la alegerile parlamentare din toamna. La sfarsitul saptamanii trecute, el a anuntat chiar ca a convins-o in proportie de 60 la suta pe Musca sa participe la scrutin, intr-un colegiu electoral in judetul Neamt. „Eu am trecut-o pe lista posibililor candidati la aceste alegeri, iar membrii biroului de la Neamt nu au avut nimic de obiectat.

In proportie de 60 la suta este lamurita, dar are cateva rezerve nejustificate peste care trebuie sa treaca“, a declarat Gheorghe Stefan. Din partea fostului deputat, lamuririle se lasa, in continuare, asteptate. Consiliera Monei Musca, Diana Nitulescu, ne-a precizat, ieri, ca aceasta se afla in „silenzio stampa“. „Mona, in continuare, nu vorbeste cu presa. Este in silenzio stampa“, a spus Nitulescu.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.