Liderul PSD Mircea Geoana a declarat duminica la Mamaia, intr-o conferinta de presa, ca intelegerea formatiunii sale cu PC va functiona bine si a exclus orice alta colaborare la alegerile parlamentare decat cele stabilite pana in prezent, transmite corespondentul NewsIn.
“Avem culoarul nostru, aliantele si parteneriatele noastre. Avem o relatie cu PC, cu centralele sindicale, cu partenerii ecologisti, asociatii de pensionari”, a afirmat Geoana. In ce priveste PC, acesta este convins ca loialitatea isi va spune cuvantul in baza ultimelor experinte politice avute. “Eu zic ca, dupa ce au invatat din experientele precedente, s-au fript, si va functiona mult mai bine si loial aceasta relatie”, a declarat Geoana, informeaza corespondentul NewsIn.

In alta ordine de idei, el a mai spus ca PSD intentioneaza sa isi lanseze, pe 26-27 septembrie, candidatii la alegerile parlamentare, termenul limita pentru desemnarea candidatilor in colegii fiind sfarsitul acestei luni. Liderul PSD a mai spus ca cel mai probabil va exista un candidat de la centru care sa candideze pe un colegiu din judetul Constanta, dar nu a dat deocamdata si un nume. El crede ca organizatia PSD Constanta va obtine un scor bun, care trebuie sa fie chiar mai bun decat la alegerile locale. Mircea Geoana a explicat si motivul pentru care el insusi si-a ales un colegiu din judetul Dolj si nu unul din Bucuresti. “Sunt senator de Dolj din 2004 si am simtit nevoia sa ma duc in acel judet. Trebuie sa mergem pe un colegiu. Sunt senator de Dolj de pe vremea listelor, acolo am radacini si afinitati”, a afirmat Geoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.