Mai multi fosti membri ai organizatiei de tineret a PD-L Constanta, exclusi din partid in urma cu cateva saptamani, il contesta si pe noul presedinte interimar al organizatiei judetene PD-L, Mircea Banias, si o acuza pe Elena Udrea ca este cea care “face si desface” totul in filiala.

Fostul lider al Tineretului PDL constantean Mihai Bobe l-a acuzat pe Mircea Banias ca are legaturi cu PSD si ca este o persoana santajabila. “Banias a stat in genunchi in fata lui Mazare pentru a lua autorizatia de constructie pentru casa lui, aceasta fiind ridicata intr-o zona unde este imposibil de obtinut autorizatie de constructie. Este el capabil sa lupte impotriva PSD cand a facut orice compromis cu Mazare pentru a lua autorizatia de constructie?”, a spus Mihai Bobe. El a mai precizat ca in spatele numirii lui Banias in fruntea democrat-liberalilor constanteni se afla Elena Udrea si Laurentiu Mironescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.