Vicepresedintele organizatiei municipale a PSD Antonie Solomon si-a dat, ieri, demisia din toate functiile de conducere pe care le detine, renuntand, in acelasi timp, la calitatea de membru PSD. "Incepand de azi (n.r. - ieri) imi dau demisia din toate functiile de conducere din partid si renunt si la calitatea de membru PSD. Ma asteptam la altceva de la alegerile din partid. Voiam un partid reformat, de viitor, in care sa-si puna sperantele toti romanii", a declarat, ieri dimineata, primarul Craiovei, Antonie Solomon.

Primele tentativa de a renunta la partid a fost atunci cand Antonie Solomon a pierdut sefia social-democratilor doljeni, functia fiind castigata de deputatul Ion Calin, fostul prefect al Judetului Dolj. "Nu mi-e teama ca voi fi faultat de consilierii locali ai PSD. Sunt oameni normali si administratia nu are nimic de-a face cu politica. Sunt convins chiar ca va fi mult mai bine. Stau independent. Cel putin deocamdata", a mai precizat fostul vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Dolj. Presedintele PSD Dolj, Ion Calin, a declarat ca Antonie Solomon este o mare pierdere pentru partid. "Ne ameninta de vreo doua saptamani ca pleaca. Bineinteles ca e o pierdere. Pentru orice partid e o pierdere cand ii pleaca un primar de municipiu."


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.