Liderul PD-L Emil Boc a declarat in cadrul emisiunii "Realitatea zilei" ca premierul Calin Popescu Tariceanu a eliminat PD-ul de la guvernare, desi nu avea niciun argument s-o faca si a tradat valorile aliantei Dreptate si Adevar.

"Calin Popescu Tariceanu l-a tradat pe Theodor Stolojan, l-a tradat pe Traian Basescu, a tradat tot ce se putea trada" a adaugat Emil Boc.

Totodata, liderul PD-L a adaugat ca nu e dispus sa faca orice compromisuri pentru a castiga alegerile, insa cu siguranta daca va fi vorba de alegerea unui partid pentru o alianta politica, ar alege PNL. Boc a adaugat ca o colaborare cu PSD este exclusa.

Liderul PD-L a mai declarat la "Realitatea zilei" ca este exclus ca PD-L sa ramana in opozitie si ca daca nu va duce Partidul Democrat Liberal la guvernare va demisiona in secunda doi. Emil Boc a afirmat "PD-L va va guverna Romania intre 2008 - 2012".


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.