Abia intrat in cursa electorala pentru PD-L,consilierul presedintelui Catalin Avramescu ameninta cu retragerea daca printre candidatii democrat-liberalilor va fi si Dumitru Dragomir.
Catalin Avramescu a declarat vineri pentru NewsIn ca nu va mai candida pentru PD-L daca deputatul ex-PRM Dumitru Dragomir va fi si el unul dintre cei pe care democrat-liberalii ii vor arunca in cursa pentru un mandat de parlamentar.

Avramescu a precizat insa ca a intrebat "cateva persoane" din PD-L in legatura cu o eventuala primire a lui Dragomir in partid, dar o pozitie oficiala pe aceasta tema nu este inca stabilita. De altfel, consilierul a aratat ca declaratiile i-au apartinut exclusiv deputatului ex-PRM si eventual unor "personaje locale" din PD-L. Avramescu a adaugat ca nu stie cine dintre pedelisti i-ar fi facut oferta lui Dumitru Dragomir, dar "in masura in care a existat cineva, acele persoane sunt lipsite de busola morala, daca ele exista".

"In cazul domnului Dragomir avem de-a face cu una dintre cele mai nefaste prezente de pe scena publica. Prin prezenta lui in PD-L s-ar depasi o limita a infamiei", a mai spus Avramescu, adaugand ca doreste sa se delimiteze "cu orice pret" de "performantele sulfuroase" ale deputatului ex-PRM.

De altfel, Catalin Avramescu precizeaza ca a aflat "cu surprindere" de intentia deputatului proaspat plecat din PRM, Dumitru Dragomir, de a intra in randurile PD-L. El sustine ca, desi cele afirmate cu o zi inainte de Dragomir nu au fost confirmate la nivel oficial de PD-L, aceastea nu au fost nici infirmate, motiv pentru care se vede pus in situatia de a preciza ca nu va face parte din niciun proiect politic in care este implicat si Dragomir.

"M-am alaturat PD-L din dorinta de a contribui, dupa puterile mele, la innoirea clasei politice romanesti. Dar aceasta innoire nu se poate face cu oameni care nu au nimic de-a face cu politica civilizata. De aceea, eu nu voi fi niciodata parte a unui proiect politic alaturi de domnul Dragomir", subliniaza Avramescu.

Consilierul de stat al presedintelui Catalin Avramescu si publicistul Sever Voinescu au anuntat, pe 24 iulie, ca vor candida pentru un mandat de parlamentar din partea PD-L, in Prahova.

Ieri, deputatul Dumitru Dragomir a declarat ca a demisionat din PRM pentru a se alatura PD-L formatiune din partea careia va candida la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Olt sau din Moldova.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.