Filmul "10.000 i.Chr", despre aventurile preistorice ale unui vanator de mamuti a avut, weekendul trecut, 15.173 de spectatori si incasari de 193.665 de lei si este lider in box-office-ul romanesc pentru a doua saptamana consecutiv, informeaza NewsIn.

Pelicula lui Roland Emmerich este filmul cu cel mai mare succes de box-office care a rulat in Romania in acest an, potrivit site-ului specializat Cinemagia.ro.

Drama muzicala romantica "Dansul dragostei 2" ("Step Up 2 the Streets"), continuarea succesului de box-office "Step Up", s-a clasat pe locul al doilea in topul incasarilor, in weekendul premierei, cu 5.083 de spectatori, care au cumparat bilete in valoare totala de 81.110 lei.

A doua premiera a saptamanii, pelicula horror "Ochii" ("The Eye"), cu Jessica Alba in rolul principal, despre o violonista oarba care decide sa faca transplant de cornee, se afla pe locul al treilea in box-office, cu 4.142 de spectatori si incasari de 80.880 de lei.

Cel mai scump film romanesc de dupa 1989, "Restul e tacere" de Nae Caranfil, s-a clasat pe locul sapte al topului, cu incasari de 25.043 de lei si 1.724 de spectatori, in a treia saptamana cand a rulat in cinematografele romanesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.