Umbla vorba prin tirg ca baietii de la "3 Sud-Est" au cistigat de la inceputul anului si pina acum faimoasa suma de... 500 euro.
Gurile rele spun ca Laurentiu ar fi foarte exigent in ceea ce priveste alegerea locurilor de concert, dar, mai ales, ca ar negocia pina la ultimul banut pretentiile sale exagerate care, de multe ori nu sint pe placul solicitantilor.

In plus, din diverse motive, trupa "3 Sud-Est" nu mai este solicitata de niciun post de televiziune, bosii acestora preferind alte vedete. Ca o curiozitate, va reamintim ca liderul trupei, Laurentiu Duta a debutat in muzica la o virsta frageda, cu melodia "Cifre, cifre". Sa fi fost, oare, o premonitie a unui viitor in care numara banii in cifre foarte mari? Se pare ca steaua lui a inceput sa apuna, sumele cistigate devenind din ce in ce mai mici si tinzind ingrijorator spre zero.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.