Tortul adus la miezul noptii avea patru etaje, era inalt cat un stat de om si era acoperit cu glazura capuccino.

Considerata a fi evenimentul monden al anului, nunta lui Adrian Mutu cu dominicana Consuelo Matos Gomez s-a desfasurat intr-un decor feeric, la Roma si a fost organizata in stil occidental: fara traditionalele dansuri populare romanesti, fara chiuituri si lautari, hore si Perinita, singura exceptie constituind-o muzica lui Minune. Actori, fotbalisti, cantareti, manechine, oameni de afaceri, impresari, politicieni, ziaristi au umplut Casina Validieri duminica seara, la o petrecere a la Hollywood. si chiar daca s-a anuntat o nunta fara dar, cativa dintre prietenii cuplului au tinut sa le aduca mirilor cadouri, unele foarte scumpe: ceasuri Constantin Vacheron din ultima colectie, al caror pret se ridica la zeci de mii de euro, decoratiuni interioare de mii de euro sau tablouri scumpe.

Dupa slujba care s-a tinut la biserica Scala Cella Alla Tre Fontana, desfasurata in italiana si romana, alaiul de nuntasi a pornit catre Casina Validieri, unde gradina fusese special amenajata si decorata cu torte aprinse si cu plante exotice. Adrian si Consuelo au ajuns insotiti de parinti si nasi, imediat dupa ei ajungand si restul invitatilor. Toata casa fusese decorata special pentru acest eveniment cu orhidee albe si toate incaperile au fost puse la dispozitia invitatilor veniti din toate colturile lumii. Cei mai multi dintre invitati au fost romani, printre care s-au numarat Mitica Dragomir, Bogdan Dragomir cu sotiile, Cosmin Contra, Ionut Iftimoaie, Cristi Chivu si Maria Marinescu, Marcel Pavel, Sanda Ladosi, Lavinia (fosta componenta a trupei Spicy), Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Rita Muresan, Laura Olteanu, Adrian Copilul Minune impreuna cu trupa sa, Romica Tociu cu sotia, Mihai Albu, precum si rudele lui Adrian, ale nasilor.

Din familia miresei au fost prezenti tatal acesteia cu sotia, si surorile ei, fratele ei, multi nepoti si de asemenea multe prietene din Italia. Din partea lui Adrian au fost prezenti parintii si sora lui. Chiar daca la petrecere s-a vorbit in italiana, romana, spaniola si engleza, invitatii s-au imprietenit foarte repede, astfel ca spre dimineata, Consuelo si tatal ei dansau cu foc pe muzica interpretata de Adrian Copilul Minune, iar cantaretii adusi special pentru eveniment din Republica Dominicana formau duet cu Marcel Pavel sau cu Sanda Ladosi. Chiar si actorul american Jeff Fahey a reusit sa prinda cativa pasi pe o manea celebra, in timp ce prietenii de la Chelsea, fosta echipa a lui Adi, veniti cu partenerele lor, au preferat muzica latino.

Dupa o ora de distractie in Casina Validieri, petrecerea s-a mutat intr-un cort special amenajat pe terasa casei, astfel incat cei aproximativ 400 de invitati sa se poata desfasura in voie. Masa a fost organizata in stil bufet suedez si nu au lipsit delicatesele din fructe de mare, mancaruri italienesti si meniuri traditionale din Republica Dominicana. in a doua parte a noptii Consuelo a schimbat rochia de mireasa cu o superba rochie de dans, lunga, rosie, creata de exclusivistul Carlo Pignatelli. Buchetul miresei, alcatuit numai din trandafiri rosii, a fost prins de una din numeroasele surori ale lui Con- suelo. Tortul adus la miezul noptii avea patru etaje, era inalt cat un stat de om si era acoperit cu glazura capuccino.

Au lipsit dansurile traditionale romanesti, taraful de lautari, Perinita sau alte obiceiuri romanesti de nunta, astfel ca petrecerea a avut iz de nunta de Hollywood, atat prin prezenta multor vedete din toate domeniile cat si prin tinutele afisate si bijuteriile etalate. De toate detaliile privitoare la menu si decoruri s-a ocupat mireasa, restul organizarii nuntii fiind lasat in seama nasilor. Desi nu au dorit cu nici un chip sa faca declaratii oficiale pentru presa, Adrian Mutu si Consuelo au fost auziti de ziaristii prezenti la eveniment destainuin-du-se celor apropiati in legatura cu sentimentele ce ii leaga si noaptea de vis pe care o traiau.

"Consuelo este femeia perfecta pentru ca este frumoasa, desteapta si plina de viata", a marturisit Briliantul unor prieteni. Consuelo, la randul ei, cu ochii radiind de fericire, s-a confesat prietenelor ei intime: "Sunt atat de fericita in acest moment si il iubesc asa de mult! E cea mai frumoasa zi din viata mea!" Cei doi miri nu vor avea parte de o luna de miere, Adrian fiind nevoit sa se intoarca in cantonament cu echipa la care activeaza in prezent, Juventus. Petrecerea a tinut pana dimineata la ora 8 si i-a surprins pe italieni, obisnuiti ca orice eveniment monden sa se incheie cel tarziu la ora 3 dimi-neata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.