Marele regizor, Quentin Tarantino, vrea sa o distribuie pe Britney Spears in urmatorul sau film, un remake al filmului din 1965 "Faster Pussycat! Kill! Kill!", informeaza in pagina electronica cotidianul Telegraph.

Cantareata va juca rolul unei stripteoze lesbiene care impreuna cu alte doua colege wste gata sa seduca si sa ucida pentru bani.

In urma cu o luna, gurile rele vorbeau ca Tarantino s-a razgandit in privinta actritei si o va inlocui cu o starleta porno, dar se pare ca actrita a reusit pana la urma sa-l convinga ca e cea mai potrivita pentru rolul de pisicuta gata sa ucida.

"Quentin este convins ca Britney va fi geniala", a declarat o sursa apropiata cantaretei, care s-a declarat foarte incantata de acest rol care spera sa-I readuca celebritatea de alta data.


Se zvoneste ca Tarantino este in discutii si cu alte stele de la Hollywood pentru o distributie de invidiat.

Britney Spears si-a facut debutul cinematografic in 2002 in filmul "Crossroads", unde a jucat rolul unei absolvente de liceu care pleaca intr-o calatorie cu prietenii pentru a-si gasi mama. Filmul, care a fost considerat a fi de duzina, i-a adus cantaretei doua premii Razzie pentru cea mai proasta actrita si cel mai prost cantec original.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.