Mihaela Radulescu afirma: 'Andreea Marin minte si exagereaza! Adoptia la distanta e o fandoseala'. VRAJBA DIVELOR CONTINUA!
Adoptia la distanta e o procedura mai simpla decat sa-ti comanzi o carte pe net si 10 dolari pe luna, pentru cineva care castiga zeci de mii, e jenant * O vedeta, poate jongla cu orice termeni emotionali Se bucura de o glorie care nu-i face cinste.
Zilele trecute a aparut un articol intr-un cotidian cunoscut, in care, Mihaela Radulescu si-a spus parerea despre adoptia la distanta. Modul in care ea s-a exprimat a dat de inteles ca o ataca pe colega de breasla Andreea Marin, despre care stim ca a adoptat de curand o fetita din Niger si un baietel din China. Sotia lui Stefan Banica jr. ne-a spus ieri ca nu o intereseaza sa dea nicio replica la spusele Mihaelei si ca e satula de scandal. Noi am contactat-o telefonic si pe Mihaela Radulescu si am intrebat-o daca declaratia ei din "Ring" vizavi de Andreea Marin si adoptia la distanta e adevarata. Va redam mai jos ce ne-a raspuns vedeta!


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.