10. Juelz Santana & Lil Wayne - "Black Republicans"

MOTO DE SUSTINERE: "I'm feeling like a black Republican, nah I can't call it/More like a black Democrat runnin' them out of office/Young Barack-a Obama, I'm all for it"
In caz ca va intrebati cum ar putea un cantec numic "Black Republicans" sa sustina un democrat negru, raspunsul sta in parodia facuta de Juelz Santana si Lil Wayne dupa piesa originala a lui Nas, Hip-Hop Is Dead.
VIDEO.

9. Jay-Z & Mary J Blige - "You're All Welcome"

MOTO DE SUSTINERE: "It's Ms. No More Drama and Barack Obama of rhymers/Feel honored."
Nu e nimic mai placut decat sa primesti „suportul artistic” al unuia dintre cel mai mare artist hip-hop din lume. Interesant e faptul ca, Obama chiar a declarat odata ca ii asculta pe to Jay-Z si Beyonce: "Am ceva Jay-Z si Beyonce in Ipod-ul meu".VIDEO

2. Joel Ortiz - "Letter to Obama" (Feat. Dante Hawkins)

MOTO DE SUSTINERE: "It's time for a change and the change is Obama."
Joel Ortiz a reusit sa intre in acest top realizat de rapperul Ludacris, ba chiar sa se afle pe locul 2 deoarece are o abordare diferită fata de ceilalti rapperi . Ortiz spune o poveste trista despre condițiile de viață pe strada, in cartier cu speranta că președinția lui Obama va reusi sa imbunatateasca nivelul de trai al oamenilor.1. Nas - "Black President"

MOTO DE SUSTINERE: "On the positive side, I think Obama provides hope and challenges the minds of all races and color to erase the hate."
Pe primul loc se afla NAS, cu piesa "Black President" care reuseste sa surprinda cel mai bine sentimentul pe care-l nutresc toti fata de Obama . În conformitate cu mesajul plin de speranta si optimism al lui Barack Obama, Nas imprumuta din scepticismul lui 2Pac ("Although it seems heaven sent, we ain't ready to see a black president") si il transforma intr-un discurs puternic despre arena politica americana. E de departe cel mai bun omagiu adus lui Obama, potrivit About.com.
In plus, potrivit unui sondaj recent, se pare ca aproape jumatate dintre femeile din Statele Unite(49%), se declara gata sa il voteze pe democratul Barack Obama, cu 11% mai multe decat pe republicanul John McCain, iar alte 10% nu sunt inca decise. Insa lasand la o parte intentiile anti-rasiste, acesta se pare ca are o atractie asupra femeilor , deoarece toate care o votasera initial pe Hillary Clinton i se alatura lui , arata un studiu al institutului Gallup. Ridicata din randul sustinatoarelor infocate, Obama Girl, aka Amber Lee Ettinger, actrita si model american, a reusit cu videoclipul sau "I Got a Crush... on Obama", sa vorbeasca in numele tututor femeilor din lume care il iubesc pe Obama.