Comedia "Nu te pune cu Zohan" s-a clasat pe primul loc in topul incasarilor din weekend-ul 1-3 august, cand a avut premiera, detronand blockbuster-ul "Cavalerul negru", intrat in cinematografele romanesti weekend-ul precedent, dupa ce a inregistrat un record de incasari in SUA, arata NewsIn.

Potrivit datelor furnizate de Agentia Champions, comedia cu Adam Sandler "Nu te pune cu Zohan" a avut 10.086 de spectatori, in timp ce 9.084 de persoane au mers la cinema pentru a vedea "Cavalerul negru", care ruleaza pentru a doua saptamana.

"Nu te pune cu Zohan", in regia lui Dennis Dugan, care a mai lucrat cu Adam Sandler la comedia "Va declar sot si... sotie?" ("I Now Pronounce You Chuck and Larry"), prezinta aventurile unui agent al Mossadului, al carui vis este sa devina hair-stylist, si pentru a il realiza, isi insceneaza moartea si pleaca la New York.

"Cavalerul negru", o continuare a filmului de actiune "Batman Begins", ii reuneste pe regizorul Christopher Nolan si pe starul Christian Bale, care reia in aceasta noua pelicula rolul lui Batman. Heath Ledger joaca aici ultimul sau rol, cel al lui Jocker, care intruchipeaza archetipul raului. Pelicula a avut pana in prezent in Romania incasari de 584.964 de lei si a fost vizionata de 38.250 de persoane, intr-o saptamana.

Pe locul trei s-a clasat "Hancok", lider in box-office timp de doua saptamani la rand dupa lansare, care a inregistrat pana in prezent, in cele patru saptamani in care a rulat in salile romanesti, 76.714 spectatori si incasari de 1.085.512 lei.

Weekend-ul trecut a mai avut premiera filmul francez "Nu pleca!" ("J'veux pas que tu t'en ailles"), clasat pe locul 11 in box-office, cu 279 spectatori si incasari de 5.324 lei. Filmul prezinta povestea unui cuplu, in care Paul, un psihoterapeut excelent si foarte ocupat, pare sa nu observe ca relatia cu sotia lui, Carla, e tot mai rece. Rafael, unul dintre pacientii lui Paul, ii marturiseste ca s-a indragostit de o femeie maritata, iar psihoterapeutul intra in panica, dandu-si seama ca e vorba de Carla, si incearca sa il manipuleze pe Rafael pentru a isi recuceri sotia.

Topul din box-office, weekendul trecut

1. "Nu te pune cu Zohan" ("You Don't Mess with the Zohan") - 10.086 spectatori
2. "Cavalerul nergru" ("The Dark Knight") - 9.084 spectatori
3. "Hancock" - 2.480 spectatori
4. "Mireasa e iubita mea!" ("Made of Honor") - 2.922 spectatori
5. "Kung Fu Panda" - 1.711 spectatori
6. "Wanted" - 1.433 spectatori
7. "Marele Stan" ("Big Stan") - 1.396 spectatori
8. "Scapati de Smart" ("Get Smart") - 1.421 spectatori
9. "Ti-l prezint pe Dave" ("Meet Dave") - 527 spectatori
10. "Cronicile din Narnia: Printul Caspian" - 392 spectatori


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.