Actrita Pamela Anderson vrea sa se implice in afaceri si e interesata de turism. Starleta americana intentioneaza sa construiasca un hotel ecologic de lux in Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
In urma unei calatorii in scopuri caritabile pe care a facut-o luna trecuta in Abu Dhabi alaturi de reprezentantii fundatiei 'Make a Wish', Pamela a ramas impresionata de oras si de caldura cu care a fost intampinata acolo.

Potrivit publicatiei americane Economic Times, fostul iepuras Playboy a primit oferta de a-si construi un hotel de lux chiar din partea familiei regale, care a fost foarte incantata de vizita Pamelei. Astfel, vedeta vrea sa demareze cat mai curand proiectele necesare construirii hotelului. Ea spera ca acesta sa devina o atractie turistica importanta in Abu Dhabi, care sa ii aduca un venit frumusel si, pe de alta parte, sa promoveze turismul ecologic. Astfel, starleta, care e foarte interesata de protejarea mediului inconjurator, a declarat ca hotelul va fi ridicat fara nici un pic de combustibil fosil, cu toate ca in zona Emiratelor Arabe Unite sunt zacaminte foarte mari de petrol.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.