Cu toate ca nu a vrut sa-si faca prea mult simtita prezenta, nefrecventand cluburile de noapte din statiune si preferand doar plaja hotelului sau restaurantul din zona, Mutu le-a dat destul de mult de lucru paparazzilor care l-au surprins in cele mai tari ipostaze

Adrian Mutu a facut senzatie de curand pe plaja de la Pietrasanta, nordul Italiei, unde a petrecut cateva zile de vacanta.

Desi era impreuna cu sotia si doi dintre copiii sai (Mario, 6 ani si Adriana, 2 ani), internationalul roman a fost urmarit atent de femeile prezente in statiune.

Purtand o pereche de bermude albe, fotbalistul a lasat sa se vada un trup perfect. Abdomenul, pectoralii sau picioarele sale au fost subiecte de discutie la toate terasele din apropiere. Italiencele nu au ratat ocazia si au comentat aparitia-surpriza a romanului, declarandu-se dezamagite de faptul ca acesta venise la plaja impreuna cu familia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.