Luni seara greii rockului mondial au oferit fanilor romani un spectacol perfect: sunet, lumini si decoruri pregatite in cel mai mic detaliu. Acesta a fost primul show sustinut in Romania de catre Iron Maiden in formula originala, in cei mai bine de 30 de ani de cariera!

Show-ul a fost deschis de Lauren Harris si Trooper, dupa care in jurul orei 21.00 Bruce Dickinson, Steve Harris, Nicko McBrain, Dave Murray, Adrian Smith si Janick Gers si-au facut aparitia pe scena in aplauzele celor peste 20.000 de spectatori stransi pe Stadionul Cotroceni.

Pe o vreme excelenta, fara ploaie si cu temperaturi putin peste 30 de grade, a urmat un show de doua ore cu cele mai asteptate hituri semnate Iron Maiden - “2 Minutes to Midnight”, “The Trooper”, “The Number of The Beast”, “Can I Play with Madness”, “Heaven Can Wait”, iar la “Fear of the Dark” cei 22.000 de fani au cantat alaturi de trupa fiecare vers. Pe langa decorurile productiei egiptene a turneului ‘Powerslave’ (1984-1985), show-ul Iron Maiden a inclus si cateva elemente din ‘Somewhere In Time Tour’ (1986-1987), precum Cyborg Eddie.

Concertul a facut parte din turneul “Somewere Back In Time” si s-a concentrat asupra albumelor lansate in anii ’80, Iron Maiden, The Number of the Beast, Piece of Mind, Powerslave, Somewhere in Time, Seventh Son of a Seventh Son. Show-ul Iron Maiden a inchis seria de evenimente Emag!c Summer Fest, ce a mai cuprins concertele Kylie, Metallica si Iron Maiden.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.