In lumea mondena, pumnii se dau pe bani. Vedetele noastre se bat de vad 'Stele verzi>> pe sume cuprinse intre 500 si 1.500 de euro.Emisiunea careia i se face atata reclama ca fiind una de
divertisment, "Stele verzi", de la PRO TV, isi plateste oamenii care intra in ring, respectiv vedetele noastre dragi, cu suma echivalenta unui spectacol, in cazul cantaretilor.

Luni seara, in a doua zi de Paste, luptatori au fost Ionut de la Ro-Mania si Florin de la Class. Cu toate ca adversarul lui Florin trebuia sa fie CRBL de la Simplu, meciul s-a disputat in cele din urma intre doi artisti de calibru diferit. Mai exact, de kilograme diferite, caci Ion cantareste 63 de kg, spre deosebire de Florin, care are 73 de kg. Din start, concurenta neloiala. Acest lucru l-a dezavantajat pe solistul de la Ro-Mania, care nu avea nici o sansa de castig si care si-a luat de la bun inceput gandul de la suma de bani pe care avea sa o ia castigatorul.

Ionut ne-a marturisit ca a incasat "echivalentul unui spectacol de-al nostru". Din sursele noastre am aflat ca este vorba despre 500 de euro. Bani frumosi, spunem noi, pentru cateva minute de alergat prin ring. Castigatorul s-a ales cu o suma aproape dubla fata de pierzator, adica aproximativ 1.000 de euro. Poate ca Ion avea mai multe sanse de castig daca se disputa meciul in varianta originala, respectiv la sfarsitul lunii mai, cand el urma sa aiba ca adversar un celebru manelist.

O paruiala de 5.000 de euro

Tot din sursele noastre am aflat faptul ca pretul vedetelor se stabileste in functie de calibrul acestora. Cu cat sunt mai cunoscute, cu atat isi iau mai multi bani. Cei care aleg sa se bata "pe bune" in ring primesc aproximativ 1.500 de euro. Unul dintre meciurile dorite cu ardoare de organizatori a fost cel intre Andreea Balan (foto stanga) si Andreea Antonescu (foto dreapta). Cele doua artiste au refuzat 5.000 de euro. Nu stim care dintre cele doua s-a temut mai mult, caci banii, in cazul lor, erau echivalentul unei aparitii intr-o revista dedicata barbatilor. Se pare ca fetele prefera sa se dezbrace, decat sa-si care pumni in direct.

Artistii au spus ca li se pare normal sa fie platiti pentru ca ei risca in urma participarii la aceasta emisiune sa se aleaga cu vreun ochi vanat sau cu vreun dinte scos.Nici alegerea concurentilor nu se face aleator. Organizatorii mizeaza pe divergentele si antipatiile existente intre vedete, pentru a-si creste audientele. Acest lucru nu a fost valabil si in cazul celor doi concurenti de la Ro-Mania si Class, pentru ca ei se declara a fi foarte buni prieteni.

Ca sa nu fim acuzati de lipsa de profesionalism, i-am contactat si pe producatorii emisiunii. Raspunsul lor a fost insa cat se poate de evaziv. "Cum ne facem emisiunea, este treaba noastra si tine strict de bucataria noastra". Acesta fiind singurul raspuns primit, va lasam pe dumneavoastra sa trageti singuri concluziile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.