Mc Sylvester, un mulatru foarte sexy care pune muzica in cele mai tari cluburi de fite de la noi, a dezvaluit ca mezina presedintelui Elena Basescu este foarte talentata la dans, avand reale calitati de animatoare. Prin urmare, acesta o sfatuieste pe Elena sa iasa deocamdata din viata politica si sa se gandeasca, mai degraba, la o cariera in show-biz

Cel mai exotic mc de la noi, mulatrul Sylvester, a cunoscut-o pe Elena in urma cu patru ani, la o petrecere ce a avut loc in Clubul Office din Predeal.

Cei doi au dansat atunci impreuna si mulatrul a ramas impresionat de aptitudinile de animatoare ale mezinei presedintelui.

“Elena danseaza foarte bine. Are chiar talent in acest domeniu, si, in plus, este o fata extraordinara. Am pastrat de atunci legatura si, de cate ori o invit, vine cu Andrei in cluburi pentru mine”, a dezvaluit acesta.
Mai mult, Sylvester este de parere ca fiica cea mica a lui Traian Basescu ar trebui sa se gandeasca serios la o cariera in show-biz, si nici pe departe la una in politica:

“Ar face bine sa se lase de politica, cel putin deocamdata, si sa se apuce de dans sau muzica. Poate-si face o casa de moda sau chiar o casa de discuri”, a indemnat-o acesta pe Elena.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.