Mister. Femeia a tinut secreta relatia cu omul de afaceri din Peninsula din superstitie, pentru ca nu a vrut sa atraga energiile negative ale oamenilor invidiosi

Dupa interminabilele scandaluri cu Horia Moculescu, dar si cu fiica ei, Mariana Moculescu, fosta sotie a compozitorului, si-a gasit fericirea in bratele unui italian bogat.

Desi, de curand, compozitorul a incercat sa incheie razboiul si sa se impace cu ea, Mariana nu si-a pus problema sa reia legatura cu omul care, in opinia ei, i-a facut atata rau. Cu atat mai mult cu cat acum este indragostita pana peste urechi de omul de afaceri din Peninsula. Mariana Moculescu a acceptat sa vorbeasca, in exclusivitate pentru CANCAN, despre misteriosul personaj care i-a furat inima. "Este marea iubire a vietii mele, un caracter foarte puternic si un barbat foarte inteligent. Sper ca de Sarbatorile de iarna sa ne casatorim", a declarat Mariana. Femeia a povestit ca-l stie pe viitorul ei sot de mai bine de un an, de cand a locuit in Firenze, doua saptamani, la o prietena, care i l-a si prezentat prin intermediul altei cunostinte.

"Este deosebit de potent financiar, foarte puternic si cu multe relatii. Are chiar functii politice importante pe plan regional", a mai spus Mariana Moculescu, care nu mai crede, insa, in povestile cu crai si zane. Ea povesteste ca a fost ceruta de sotie dupa o discutie, asa cum i se pare normal din partea unui barbat de varsta ei, si nu prin romantisme cu diamante sau alte gesturi adolescentine.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.