David Duchovny a revelat doua laturi ale personalitatii sale care au cate ceva in comun cu doua dintre personajele cele mai controversate din cariera sa de actor.

Cu totii il stim pe David Duchovny din rolul sau aclamat de critici, Fox Mulder, din serialul "Dosarele X" - din 22 august avem placerea sa-l regasim pe David intrand in pielea agentului FBI, de data asta pe marile ecrane, in "The X Files: I Want to Believe". Intrebat ce crede el, actorul, despre obsesiile personajului cu care mai toata lumea il identifica, Duchovny a raspuns ca intr-adevar crede in extraterestri... doar ca nu s-ar aventura sa-i si caute.

Referindu-se la OZN-uri si extraterestri, David declara: "Am niste banuieli cum ca n-am fi singuri acolo [in spatiu]. Este pur si simplu mai de bun simt ideea ca exista mai multe forme de viata decat noi, si-atat. Intuitia imi spune ca asa ceva e logic. Nu sunt pornit pe cautari ca Mulder pentru ca presupun ca exista. Nu simt nevoia sa o dovedesc, sau sa tip la oamenii care nu-s de acord cu mine."

Din 2007, David Duchovny si-a explorat partea comica intr-un rol de Don Juan modern, in serialul "Californication", transmis de HBO si reinnoit cu inca un sezon, incepand cu toamna aceasta. Pentru mai multe detalii legate de Hank Moody, personajul jucat de David, click aici.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.