Spre bucuria fanilor din intreaga lume, Coldlay nu a lansat doar unu, ci doua clipuri video la ultima piesa 'Viva la Vida' de pe ultimul album cu acelasi nume.

Primul clip este regizat de Hype Williams, cunoscut pentru colaborarea cu Dr. Dre la clipul “California Love”, iar cel de-al doilea este o versiune cover pe care trupa a facut-o "din dragoste pentru Depeche Mode si geniul Anton Corbija", informeaza JustJared.com

Fie ca va place un clip mai mult decat celalalt, un singur lucru este cert: "Viva la Vida" este cea mai buna piesa produsa vreodata de Coldplay.


Coldplay - “Viva La Vida” Music Video (Directed by: Hype Williams)


Coldplay - “Viva La Vida” Music Video

Coldplay
a facut primii pasi in lumea muzicii in 1997 la initiativa lui Chris Martin si Jonny Buckland. Dupa ce-au lansat 3 EP-uri fara niciun hit, in martie 2000, Coldplay au scos primul single, Shiver, care a ajuns pe locul 35 in UK Singles Chart si a castigat o prima auditie la MTV.

Cateva luni mai tarziu Coldplay isi castiga faima mondiala cu lansarea single-ului Yellow, urmat de succesul albumului de debut, Parachutes (2000), care a fost nominalizat la Mercury Prize.

De-a lungul anilor, Coldplay a vandut peste 30 de milioane de albume, ajungand una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.