• Femeile:

1. SA NU ai complexe: Marimea nu conteaza, durata bateriilor da! Sub deviza "De ce sa iei tot porcul pentru un carnat?", clubul femeilor dezamagite de penisurile partenerilor lor, multumesc celui care a inventat vibratorul. Nu numai ca le este un bun partener sexual, dar poate fi carat oriunde, fara sa (se) plictiseasca / oboseasca / reproseze etc., etc., etc

2. SA NU tratezi o femeie ca pe o papusa gonflabila: E cool s-o faci din pozitii acrobatice, cu mentiunea ca "materialul" feminin este in mare parte fraged si neflexibil, chiar daca tremura ca un arc sub presiunea tesutului adipos.

3. SA NU iti irosesti 'samanta' pe 'teren arid': Daca insisti sa termini pe fata mea, fii pregatit pentru reactii adverse. Nu face asta fara sa ma anunti, pentru ca s-ar putea fie sa orbesc temporar, fie sa regurgitez din reflex, fie sa ma inec si sa tusesc noaptea, cand tu dormi ca un bebelus... Se spune ca lichidul seminal este excelent pentru ten. Nimic de comentat, doar ca majoritatea femeilor prefera sa testeze tot felul de prostioare frumos mirositoare din comert pentru ingrijirea pielii. Nimic nu se compara cu satisfactia de a da o gramada de bani pe creme de firma si a constata ulterior ca nu sunt potrivite.

4. SA NU dai lectii de stil cand esti complet dezbracat, in pozitii compromitatoare: Nu avem nicio problema cu "doggy", dar ce legatura are stilul cu aceasta pozitie ("doggy style")? "Capra" nu este pozitia favorita pentru pozat a femeilor cu stil. Tocurile inalte 'a la Jimmy Choo' se remarca cel mai bine in imaginea "picior peste picior".

5. SA NU ucizi pasiunea: Nu, expresiile "Spala vasele!", "Du gunoiul!", "Fa curat!" nu fac parte din 'limbajul murdar' pe care iti place sa il folosesti in pat. Poate ca accept 'limbajul murdar' cand ma joc de-a menajera in pat, dar refuz sa accept comenzi de la tine cand sunt obosita, trista, stresata, la menstruatie etc.

Click aici pentru a afla celelalte 5 porunci, dar din perspectiva sexului tare.